7. tammikuuta 2017

Lahjaksi omatekemää.

Kesällä tilasin itselleni Jujunan Hiiop! -kaavan kun en vain yksinkertaisesti jaksanut itse alkaa pähkäilemään vinovetskarin kanssa. Oon ollut kyllä tosi tyytyväinen kaavaan ja netissä oleviin kuvallisiin ohjeisiin. Tällä kaavalla teinkin kolme jumpsuittia lahjoiksi. 

Turkoosin ja mustan jumpparin kankaat ovat Noshilta. 




Halusin myös testata Babynestin tekoa ja tämän ompelin serkkuni vauvalle. Suurikäsityölehdessä oli babynestiin oivat ohjeet mutta pesä oli kuitenkin aika työläs ommeltava. Sanotaanko, että sellainen ei-enää-koskaan -kategoriaan kuuluva. Tai no, nyt alkaa jo aika kultaamaan muistot että ehkä joskus saatan vielä ommella toisenkin. Puuvillakangas on joskus aiemmin Marimekon alesta ostettu meri-aiheinen. Kuvio sopii mielestäni tosi hyvin tähän pesään.



Kolmas jumpsuitti syntyi kangasvarastoni jemmoista. Eurokankaan palalaarista ostettu persikan värinen trikoo passa loistavasti Käpyseltä osetettuun vetskariin. Tästä tuli tyttömäinen mutta ei mielestäni kuitenkaan liian imelä.



Nämä lumileopardi-paidat menivät toinen lahjaksi ja toinen oman pojan käyttöön. Lumileopardi-digiprintti ja musta trikoo ovat jälleen hankittu Jyväskylän Kangaskaupasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!